woensdag 11 juli 2007

It began in Afrika ka ka ..

Na een fantastisch, onvergetelijke mooie trouwdag en niet te vergeten een spetterend overweldigend trouwfeest (hierover meer later) vertrokken we enkele dagen later naar Zuid-Afrika.
Voor onze huwelijksreis twijfelden we tussen Amerika en Zuid-Afrika. Dat het een roadtrip zou worden, stond direct vast! Om onze keuze te maken trokken we naar reisbureau Maretours in Aarschot. Het ene meisje was al in Amerika geweest, en een andere in Zuid-Afrika. Amerika was al snel afgevoerd. Het klonk er prachtig, maar meer een roadtrip voor vrienden, en geen intieme huwelijksreis.
Het madammeke van Zuid-Afrika, Ilse, was een zeer lieve vrouw, en vertelde ons alles wat we moesten weten over Zuid-Afrika. Sam en ik zagen het van dan af helemaal zitten, en het plannen kon beginnen! eerst hebben we zelf (ik meestal, maar ja, ik heb dan ook meer congé he:) ) wat hotelletjes gezocht, en uitgestippeld hoe we zouden reizen om zeker de dingen te zien die we voor ogen hadden. Daarna met onze plannen naar het reisbureau, die het verder uitwerkten, en voila, onze reis was klaar! Laat de roadtrip maar beginnen!

Geen opmerkingen: